Behandlingar

Restylane är en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Restylane reducerar effektivt finare linjer och rynkor, konturerar och skapar volym samt förbättrar hudens struktur och elasticitet

 • Läppar och haka

  Munnen är ofta i centrum för uppmärksamheten. Den är också särskilt utsatt för åldrandets effekter, både från sol och vind men också för att du använder den varje dag när du pratar och skrattar.

  Restylane kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor, förstärka konturer eller helt enkelt återställa deras fuktbalans.

 • Kinder och näsa

  Med hjälp av Restylane kan ditt ansikte återfå förlorad volym på ett försiktigt och naturligt sätt. Genom att återföra volymen till vissa delar av ansiktet kan du få ett mer ungdomligt utseende.

 • Ögon och panna

  Rynkor och linjer ger inte alltid särprägel åt ett ansikte – ibland ger de faktiskt motsatt intryck.

  En behandling med Restylane kan jämna ut oroslinjer och bekymmersrynkor och ge dina trötta ögon ett mjukt lyft för att åstadkomma det fräscha utseendet du vill ha.

 • Hudföryngring

  Behandlingar med Restylane skinboosters återställer fuktbalansen och förbättrar hudens struktur och elasticitet så att den blir mjuk och len och får lyster och glans.

  Behandlingar med Restylane skinboosters har vetenskapligt visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna.