Restylane slätar ut rynkor och ärr, markerar ansiktets konturer och föryngrar huden. Behandlingarna är individuellt avpassade och resultaten omedelbara!

Restylane innehåller en stabiliserad hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Den rena gelen, fri från djurprodukter, injiceras i huden för att tillföra eller återskapa volym och struktur. Fördelarna är omedelbara och långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten.

Efekten av en behandling med Restylane syns i 6 – 12 månader och kan bibehållas med hjälp av uppföljningsbehandlingar en eller två gånger om året. Men det finns inga begränsningar för hur ofta du kan få behandlingar.

Vad Restylane kan göra för ditt utseende

Släta ut linjer, rynkor och ärr

Restylane ger extra volym genom att stödja hudens struktur. Resultaten syns omedelbart och är långvariga men inte permanenta. Restylane fungerar inifrån genom att lyfta och släta ut linjer och återställa hudens struktur.

Läppar

Restylane är också särskilt designat för att behandla läppar; oavsett om du skulle vilja ha mjukare, fylligare läppar eller bara lägga till en aning volym till läpplinjen för att få en mer markerad kontur.

Ansiktet konturer

Restylane kan skapa fylligare kinder, genom att lyfta upp huden över kindbenen och ge kinderna en markerad form. Restylane kan också ersätta naturligt förlorad volym på samma sätt eller betona hakan så att du får en mer markerad profil.Hudföryngring

Restylane Vital föryngrar din hud och motverkar på så sätt effekterna av solskador och den naturliga åldrandeprocessen. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer Restylane Vital fuktbalansen och förbättrar hudens elasticitet och struktur. Restylane Vital har vetenskapligt visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, på halsen och ovansidan av händerna. Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane Vital består av tre behandlingssessioner, med 2–4 veckors mellanrum och efter det upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.