Varför välja Restylane?

Välj Restylane om du letar efter en skönhetsbehandling som är naturlig, säker och särskilt avpassad till dina behov.

Miljoner människor har använt Restylane, vilket gör det till en av världens mest använda estetiska injektionsbehandlingar med hyaluronsyra.

Med Restylane kommer du att hitta en stor mängd av möjligheter att förbättra ditt utseende – från läppförstoring till hudföryngring – med resultat som är lika unika som du själv.

Det är naturligt!

Restylane ger resultat som ser naturliga ut och grundas på den unika NASHA-teknologin vars hyaluronsyra är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Restylane är inte ett gift och påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom Restylane inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

Det är säkert!

Restylane är marknadsledande – 20 miljoner behandlingar har utförts över hela världen. Till skillnad från andra produkter med hyaluronsyra är Restylane fri från djurprodukter vilket innebär minimal risk för allergiska reaktioner eller smittöverföring.

Det är för dig!

Produkter med Restylane tillåter behandlingarna att anpassas efter dina önskemål och behov – och resultatet syns omedelbart. Eftersom behandling är icke-kirurgisk blir återhämtningstiden minimal och du kan snabbt återgå till ditt vanliga liv.   

.